Uddannelse som zoneterapeut

En zoneterapeut lærer, hvordan patienten kan behandles med tryk på bestemte områder under patientens fødder. En zoneterapeut uddannelse er ikke ens alle steder i landet, så derfor er det en god idé at undersøge, hvordan uddannelsen er opbygget de forskellige steder. Udover selve zoneterapien kan du også have fag, der handler om kost og psykologi. Du kan også have undervisning i regnskab og markedsføring, så du opbygger viden om, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at åbne din egen klinik.

Efteruddannelse

Det er muligt at efteruddanne sig, så er du allerede zoneterapeut, kan du deltage i kurser og efteruddanne dig og dermed udbygge din viden. Du kan for eksempel vælge at specialisere dig i en bestemt retning, eller du kan tage kurser, der klæder dig bedre på i forhold til at have din egen praksis. Der er derfor gode muligheder for at få ekstra viden, som du kan bruge i din dagligdag som zoneterapeut.

Find flere informationer

På nettet kan du finde mange flere informationer om zoneterapeut uddannelsen. Du kan også se, hvor det er muligt at tage uddannelsen, og hvad du skal give for uddannelsen de forskellige steder. På nettet kan du også finde ud af, hvilke muligheder der findes, når det kommer til efteruddannelse. Der er forskel på, hvor lang tid kurserne tager, og hvor meget de koster. Før du tilmelder dig et kursus, er det vigtigt at kigge på tidspunkter, pris og indhold, så du ved, hvad du får for dine penge, og du samtidig ved, at du har mulighed for at deltage i hele kurset.

Bor du i Hjørring, har du mulighed for at uddanne dig og tage kurser i Aalborg. Det samme gælder, hvis du bor i Viborg. Nogle gange kan det dog være, at du bliver nødt til at køre lidt længere, hvis for eksempel et kursus, du gerne vil deltage i, kun udbydes få steder i landet. Ligeledes kan det også være, at det for dig rigtige uddannelsessted ligger lidt væk, og så må du afgøre med dig selv, om afstanden er for lang eller ej.