Sørg for at i alle har nøgle til hoveddøren

Låse er med til at holde folk ude. Det er netop derfor vi har opfundet dem. Men nogle gange er de faktisk også så gode, at de holder folk ud, selvom vi egentlig gerne vil have at de kommer ind. Det gælder for eksempel hvis i er flere mennesker, der bor under samme tag.

Læs mere her for at forstå hvor vigtigt det er, at i alle sammen har en nøgle til hoveddøren. Og få råd til hvornår du skal begynde at give dine egne børn en nøgle til hoveddøren.

Effektivitet

Uanset om i bor flere voksne mennesker sammen gennem for eksempel et partnerskab eller hvis i bare deler bolig som venner eller andet, så er det vigtigt at i alle sammen kan komme igennem jeres lås og ind til jeres bolig. På den måde er det hele meget mere effektivt og der er ikke nogen af jer, der skal vente på at den anden kommer hjem og kan låse de andre ind.

Hvis du skal ud og have oprettet en mere nøgle, så kan du gå ind på https://securetec.dk/ og se om de ikke kan hjælpe dig. Meget ofte kan man bare få lavet en mere nøgle til den lås man allerede har. Og det er ofte nemmere og billigere end at skulle skifte selve låsen ud, når den slet ikke fejler noget.

Hvornår skal børn gå rundt med en nøgle?

Det er ikke altid godt at vide, hvornår et barn skal begynde at gå rundt med en nøgle. Det kommer meget an på familiens situation og hvor moden barnet egentlig er.

Hvis barnet umiddelbart er meget ansvarlige kan de sagtens begynde at gå rundt med nøgle i en ung alder – og det kan også være meget nødvendigt, hvis forældrene ikke er hjemme før et bestemt tidspunkt.