Sådan sparer du penge, når du shopper

Det at spare penge mens vi shopper er nok ikke det første nogle af os tænker på, når vi hører ordet shopping. Men ikke desto mindre er der altså måder at spare penge på, når du shopper online.
Først og fremmest skal du sørge for at tænke over, hvad du skal købe, inden du begynder at shoppe. Det er nemlig her, det ofte tager overhånd for folk. Tankegangen ”ej den der er også rigtig fin, den koster kun 149 kr.” er nemlig, hvad der får os til at bruge flere penge end vi egentlig havde budgetteret med. Derfor bør du lave en liste, hvor du skriver ned, hvad du virkelig mangler i din garderobe. Den kunne for eksempel lyde; Sweatshirt, skinny jeans (et par), kort kjole til firmafest. Nu ved du, hvad du skal gå efter i stedet for, at du lige pludseligt har fyldt kurven med tre forskellige bodystockinger, to toppe og en jakke, i stedet for det du egentlig var på udkig efter. Du skal selvfølgelig også sørge for, at du holder dig til listen. Du kan eventuelt lave en aftale med dig selv om, at du kun må shoppe det, der står på listen denne gang, og når du så synes, der er råd til at shoppe igen, laver du en ny seddel, og holder dig til den.

Shop hvor der er gode betingelser

Udover at holde dig til en liste så du kun foretager køb, der er velovervejet, og som er nogle ting, du rent faktisk mangler, så er der især én ting mere, du bør være opmærksom på. Når du shopper online, skal du nemlig vælge de webshops, hvor du får de bedste betingelser. Det kan for eksempel være fri fragt eller lang fortrydelsesret. En lange fortrydelsesret gør det rart og trygt at bestille tøj online. Du har nemlig god tid til at undersøge tøjet og prøve det, når det kommer og lige gennemoverveje, inden du bruger det. Du risikerer derfor ikke, at du ikke kan komme af med det, hvis det viser sig efter en måned, at du aldrig får tøjet brugt.