Sådan kommer du helt ned i gear

I en travl hverdag er det ofte tiltrængt at skrue helt ned for stress, larm og forstyrrelser. Det kan være sundt at tage en dag, hvor du udelukkende tænker på, hvad du foretager dig lige i øjeblikket. Læs med her for at få gode tips og tricks til at komme helt ned i gear.

Tag et langt bad

Det er sikkert ikke særlig tit, du har tid til at tage et langt, varmt bad – men det er faktisk rigtig godt for dig. Det hjælper din krop med at slappe af, når den bliver varmet helt igennem. Hvis du har et badekar derhjemme, kan du putte lækre olier eller sæber i det varme vand, som vil tilføre fugt og pleje til din hud. I en travl hverdag vil du sætte pris på, at din krop efter en tur i det lange, varme bad vil føles mere frisk og udhvilet, end du længe har oplevet.

Bliv i sengen

Der findes stort set ikke noget mere afslappende end at ligge i sin seng til langt ud på dagen. Når du endelig tager dig tid til at blive liggende, er det vigtigt, at du gør det med god samvittighed. Der er ingen grund til, at du ikke nyder at ligge og putte under din dyne. Det er noget af det bedste, du kan gøre for at komme helt ned i gear på, fordi sengen ofte er et af de steder, hvor du føler dig allermest tryg. 

Læs en god bog

Når du alligevel ligger i sengen og måske begynder at kede dig, kan du altid se en spændende film i tv’et eller læse en god bog. Det er nok ikke særlig tit, du giver sig selv tid til at læse i ro og mag, men det burde du faktisk. Det er nemlig en rigtig god måde at undslippe virkeligheden på for en kort stund, så du har lettere ved at føle dig afslappet.

Forkæl din krop

Der findes næsten ikke noget så lækkert og afslappende som at forkæle sin krop fra top til tå. Den følelse, du får bagefter, vil du kunne leve højt på i flere uger. Desuden booster du din selvtillid, når du ved, at din krop er velplejet og fugtet igennem. Der findes mange måder at forkæle dig og din krop på – du kan lave et varmt fodbad, få en omgang massage eller snuppe en nærende og plejende ansigtsbehandling i København.