Sådan får du et sundt kontormiljø

Arbejder du på et kontor hele dagen og er ved at blive træt af det? Så er du det helt rigtige sted. Her vil du få råd til hvordan du skaber et godt og sundt kontormiljø. Ved at følge disse råd, vil du forhåbentlig få det bedre på kontoret, så du ikke bliver træt af det så hurtigt.

Råd til hvordan du får et godt kontormiljø

Mange har et regulært 9 til 5 job, hvor de sidder på et kontor, enten alene eller med kollegaer, hele dagen. Det bliver de fleste nok en smule trætte af, endda relativt hurtigt. Det skal der selvfølgelig gøres noget ved. Derfor er vi kommet op med nogle gode råd. De efterfølgende råd, som bliver beskrevet, er allerede opfyldt ved kontor i Herning hos Innovatorium.

  • Det første råd er motion. Det er vigtigt at man bevæger sig i løbet af en dag. Især når man sidder ned det meste af dagen. Dette kan man gøre på forskellige måder. Det letteste er, at man for eksempel går en lille tur i pausen. Man kunne for eksempel gå hen til det nærmeste kaffehus og snuppe en kaffe.
  • Et andet råd er belysning. Der er intet værre end et mørkt og dunkelt kontorværelse. Det er altid rart med et vindue i nærheden, for intet er bedre end naturligt sollys. Hvis det ikke er muligt, så kan man erstatte det med nogle lamper. Lys øger også motivationen, især i de mørke og kedelige vinterdage.
  • Det sidste råd er indretningen. Det er vigtigt at du er tilfreds med indretningen, da det jo er dig der skal tilbringe det meste af din dag der. Det vigtigste for de fleste er nok at have en god stol, da man sidder ned i lang tid. Ved at have en god stol, skåner du også din ryg. Det vigtigste er, at du passer på dig selv.