Psykologi i hovedstaden

Flere end nogensinde før vælger at gå til psykolog. Det er der som sådan også en rigtig god forklaring på, fordi det giver bedre psykisk velvære og en psykolog kan hjælpe dig med at overkomme de problemer, som en almindelig læge ikke kan hjælpe med. Det er en etableret videnskab, som har utroligt mange anvendelsesmuligheder for den almindelige dansker.

Et pusterum fra det travle liv

Vi skal nå ting som aldrig før. Folk suser rundt i byen, for at nå alt det de skal og med de sociale medier er der et konstant pres fra den efterhånden meget lette, men psykisk tunge mobiltelefon. Vi skal være tilgængelige hele dagen og hele natten, der holdes aldrig pauser og hverdag efter hverdag bliver overlevet. Det er ikke sundt. Vi har, som mennesker, brug for at lufte vores problemer og vende dem med andre mennesker uden forstyrrelser, for at kunne gro. En psykolog kan tilbyde stresshåndtering, psykoterapi og neuropsykologi, for bare at nævne et par ting. Behandlingsforløbene vil altid være personlige, fordi alle er forskellige, har unikke problemer og tackler problemerne forskelligt.

En praksis i hjertet af København

Man er specielt udsat, hvis man bor i en større by, fordi hverdagen bare går hurtigere her. Det gør, at man som regel har et større behov for at gå til psykolog, måske uden at opdage det. Stigmatiseringen af folk, der går til psykolog er desuden helt forsvundet de senere år og det er jo ikke så underligt i og med, at vi alle sammen har problemer og nogle gange har brug for hjælp til at løse dem. Hvis du bor i Valby, København, er der slet ikke langt til begyndelsen på dit nye liv.

Hvis du tror, at det kunne være noget for dig at begynde til psykolog, kan du med fordel tjekke Fróði Debes’ psykologpraksis ud, der ligger i Valby, København. Det er nemt at komme fra og til og de kan hjælpe dig med at komme videre i dit liv, så du ikke bare overlever dine problemer, men rent faktisk løser dem, så du kan føle dig i live.