Når arbejdet bliver hverdag

Mange danskere vil nikke genkendende til devisen ”stress er en folkesygdom”.  I vores moderne arbejdsalder, er det svært at skelne mellem arbejde og fritid. Faktisk er mængden af de timer, vi bruger på arbejdspladsen, ofte det incitament vi anvender, når vi skal retfærdiggøre vores fritid. Den logik strider mod vores kroppes behov for at få hvile og samle energi. Tanken at vi skal overpræstere for at gøre ro og hvile legitimt, er en farlig leg. Og absolut en af årsagerne til, vi får stress.

Faktisk er vores arbejde ofte et af de parametre, vi måler os på i sociale kredse og når vi ser i spejlet. Det er vigtigere end nogensinde at have en god uddannelse, et godt job – og så også få det til at hænge sammen med familielivet. Problemet er, at arbejdet ofte flyder ind i netop den sfære, der er beregnet til familieliv og afslapning. Her kredser tankerne pludselig omkring vores arbejde, når vi skal slappe af, og det gør, at sindet aldrig får en tiltrængt pause for spekulationer i forhold til karriere og vores professionelle liv. Og det stresser!

Stress ned med online stresscoaching

Hvis du kan genkende problematikken, med ikke at kunne koble ordentligt fra, når du ikke er på din arbejdsplads, kan løsningen være online stresscoaching.

Her indgår du i et individuelt tilrettelagt forløb, som har til formål at skabe ro og balance i din hverdag.

Dit forløb med personligt tilrettelagt coaching tilbyder en række metoder og værktøjer, som du kan anvende i din hverdag. Coachingen er hverken omfattende eller så lav i volumen og intensitet, at den bliver nytteløs. Faktisk tager den nøje udgangspunkt i dit nuværende standpunkt, og tilbyder dig de helt rigtige værktøjer til at skabe forståelse for stressfremmende mekanismer og kendetegn på stress. Din online stress coaching bliver en rettesnor, der er praktisk og let at anvende. Modsat almindelige konsultationer, er fordelen, at du kan tilpasse coachingen din hverdag. Det gør det let at gribe ud efter værktøjet, når du mærker et behov.

Online stresscoaching er effektivt og tilrettelagt til den enkelte person – netop så det ikke bliver en yderlig belastning at skulle følge et kursus, men derimod et værktøj, der altid er inden for rækkevidde.