Metakognitiv terapi – modgiften mod negative tankemønstre

Føler du at du bevæger dig i et mørke af afmagt, mistrivsel og angst? Måske oplever du de små opgaver i hverdagen som uoverskuelige, fordi du aldrig tør at tro på at det kan gå godt? Hvis du kan genkende nogle af disse udsagn, burde du gøre klogt i at læse videre.

Psykologhuset Re-View i Aarhus er specialister indenfor områderne stress, angst, ocd, depression og livskriser. Psykologerne er uddannet og certificerede indenfor metakognitiv terapi samt terapi og coaching. Det giver dem en fokuseret felt hvori de kan hjælpe og vejlede dig i en personlig og professionel udvikling. I dette felt kan der arbejdes både med enkelte personer, grupper eller arbejdspladser/organisationer.

Fælles for alle psykologerne hos Re-view er deres gejst for arbejdet og deres faglige kunnen. De arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer og er medlemmer af dansk psykologiforening.

Metakognitiv terapi

Men hvad er metakognitiv terapi? Og hvad kan det?

Det er en forholdsvis ny metode, men den er allerede meget veldokumenteret og vellykket. Metakognitiv terapi (MCT) er en psykologisk teori og metode, der er baseret på forskning i angst og depression. i Metakognitiv terapi, er der fokus på det kognitive opmærksomhedssyndrom (CAS). Man vil opleve en anderledes bearbejdning af informationer end ’’raske’’ mennesker. Man vil bekymre og gruble i timer over små udfordringer i sit liv. Det bliver vedligeholdt af en uhensigtsmæssig adfærd, der holder problemerne i skak.

At nå i mål

I samarbejdet med de dygtige psykologer fra Re-view, vil i arbejde med CAS’en og den overdrevne bekymring. Igennem et intensivt og tilpasset forløb, vil du kunne lære at mestre tankemylderet og de stressskabende ting i din hverdag. Læs mere metakognitiv terapi og de dygtige psykologer på hjemmesiden Re-view.