Hvad kan en fysioterapeut hjælpe dig med?

Hvis du har problemer med din krop i form af smerter i eksempelvis ryggen, kan en behandling fra en professionel fysioterapeut være en løsning for dig, så du igen kan komme til at bevæge dig rundt i dagligdagen uden problemer og smerter.

Smerter i kroppen kan være en stor hindring, og det kan betyde, at du ikke kan leve det liv, som du gerne vil. Det kan være en hindring for at dyrke motion, mens det også kan betyde, at du ikke kan komme ud og nyde naturen på lange gåture, som du plejer. Smerter kan med andre ord påvirke din livskvalitet, og det er derfor vigtigt, at du søger hjælp hos en fysioterapeut, så snart du oplever problemer.

Hvis du bor i Lyngby og leder efter professionel fysioterapi, kan du kontakte Buddingevej Fysioterapi, som kan hjælpe dig med et væld af forskellige behandlinger som eksempelvis:

  • Osteopati

  • Yoga

  • Akupunktur

  • Og meget mere

Kom til en samtale og find ud af hvad der er galt

Når du kontakter Buddingevej Fysioterapi, vil du blive inviteret på en samtale, hvor du sammen med en fysioterapeut vil komme frem til, hvad dit problem egentlig er. Fysiske problemer kan komme i mange former og afskygninger, og det er derfor vigtigt, at du og fysioterapeuten er sikker på, hvad problemet er, så den korrekte behandling kan planlægges.

Når fysioterapeuten har undersøgt dig, vil I sammen lægge en plan for, hvordan du kan komme af med dine problemer. Planen vil normalt indehold både behandlinger på klinikken på Buddingevej, mens du også vil blive vist nogle øvelser, som du skal foretage derhjemme.

Hvilken behandling, du vil modtage på klinikken, afhænger selvfølgelig af, hvad der er galt, men hos Buddingevej Fysioterapi tilbydes der et væld af forskellige behandlinger, så der altid er en mulighed for at behandle lige netop dit problem på den mest optimale måde.