Få motion ind i dit liv uden at gå på kompromis med din stil

Motion er godt for hjernen og helbredet, og der er en hel masse andre positive følgevirkninger til at leve et aktivt liv – det ved vi godt, når det kommer til stykket. Men nogle vælger det aktive liv fra, fordi man ikke klæder sig, så aktivitet i løbet af dagen er velkommen. Hvis du skal arbejde, og der er en dresscode for at se fin ud, så er det måske sjældent, at man siger ja til en spontan gåtur i skoven med en kollega eller en ven. Det er heller ikke altid, at man vælger at cykle til og fra arbejde, fordi det fine arbejdstøj, man har, ikke er bekvemt nok til en cykeltur. I disse tilfælde er det ens beklædning, der får en til at sige fra fra de sunde aktiviteter.

Vælg et outfit der er fint til arbejde og aktivitet

Hvis du gerne vil fjerne barrieren og være mere aktiv selv i dit fine hverdags- og arbejdstøj, så er det med at finde noget tøj, der både er fint og acceptabelt i forhold til den dresscode, der er på dit arbejde, men som på samme tid gør, at du kan cykle på arbejde eller tage en længere gåtur efter fyraften, uden at skulle hjem og skifte tøj først. Eventyrsport har kjoler, nederdele etc., der tager højde for bevægelse og er lavet i gode materialer. På samme tid er det tøj, du kan have på på arbejde og til fest eller reception. Der er på Eventyrsports webshop mange gode muligheder for dig til at finde noget, der passer til din stil, og som måske gør, at du kan komme op på cyklen til arbejde i stedet for at tage bilen.

Den daglige motion er vigtig

Det er vigtigt, at man bevæger sig hver dag. Det er som sagt noget, der har en hel masse positive indvirkninger – og ikke kun fysisk. Psykisk er det også en fordel at få pulsen op, og hvis man for eksempel kan gøre det til og fra arbejde, så man er sikker på, at det bliver gjort, så behøver man måske ikke at bruge ekstra tid på motion, når man kommer hjem.