Få det bedre med dig selv vha. sundere livsstil

At udsætte sin krop for en usund livsstil kan ofte kaste nogle negative ting af sig. Blandt andet vil man opleve en mangel på energi. Hos nogle kan det også bevirke, at humøret kan være meget nedtonet, hvorfor man har lettere til at opleve stress og andre ’sygdomme’ som følge af en usund livsstil. Du bør aktivt tænke over hvad du indtager fordi at det kan have denne indvirkning på din effektivitet.

Noget som også er super usundt er rygning. Det er ikke nyt at det næppe er sundt at ryge, men i kombination med en usund livsstil, så kan dette være direkte farligt. Ikke nok med at du mangler energi, men det er også så usundt at det kan have stor indvirkning på din levetid. Det bedste du kan gøre for din krop er selvfølgelig at droppe cigaretterne helt – men vi ved alle hvor svært det kan være at ændre på vaner, som man over mange år har opbygget. Heldigvis er der over de senere år kommet mange fine alternativer til, som kan gøre det nemmere at stoppe med at ryge.

Du kender med garanti nikotinplastre, spray mfl. – men intet har hidtil vist sig at være så effektiv, som hvis du begynder at ryge på en e-cigaret. Nemlig denne metode har de sidste par år fået rigtig mange danskere til at kvitte cigaretterne, til fordel for det mere sunde alternativ i en periode. Det som gør e-cigaretterne smarte er at du selv justerer mængden af nikotin indhold, med andre ord kan du altså nemmere vende kroppen til et mindre nikotin indtag, og overtid stoppe helt med at ryge/dampe.

Få det bedre med dig selv

Det er bevist, at du med en sundere livsstil vil have større livsglæde. Det skyldes at man får mere energi, hvilket betyder at du har nemmere til smil. Et større overskud i hverdagen giver en forhøjet livskvalitet – så husk at fokuser på sundheden, det betyder virkelig meget!

Held og lykke med dit rygestop!