Boost dit selvværd med botox behandling

I takt med at vi ældes, vil vores hud miste sin elasticitet. Dette betyder, at huden bliver mere slap, og der skabes hudfolder, som vi også kender som rynker.

Rynker kan have forskellige psykiske påvirkninger, da det er forskelligt, hvor de befinder sig, og hvilken betydning de har for dit udseende.

Er du ked af at se ældre ud, end du i virkeligheden er, kan rynkerne svække dit selvværd. Der er ingen grund til at affinde sig med dette, da en Botox behandling kan fylde huden ud igen, så du får dit friske udseende tilbage.

Sådan får du dit friske og naturlige udseende igen

Botox er en anerkendt og populær behandling til reduktion af rynker og fine linjer i ansigtet. Behandlingsformen har været accepteret og anvendt i mange år, og den er i dag brugt af voksne til forskellige formål.

Mens nogle mennesker ønsker at fjerne linjer ved øjenomgivelserne, har andre et ønske om at få udfyldt dybe rynker i panden.

Botox er et internationalt anerkendt lægemiddel, som blandt andet kan anvendes til behandling af følgende:

·       Reduktion af rynker i ansigtet (mund, pande, næse, kæber og øjne)

·       Hæmme svedproduktion

·       Behandling af medicinske tilstande

Det er langt fra kun i kosmetiske sammenhænge, at det anerkendte lægemiddel har sin virkning og anvendelse. Det bruges også til symptombehandling af sygdomme, hvor patienten oplever kramper.

Når du vil have dit friske udseende igen, uden at du skal risikere at miste dine unikke og personlige ansigtstræk, skal du vælge en klinik med høj, faglig ekspertise.

Det har afgørende betydning for din tilfredshed med resultatet af behandlingen, at arbejdet udføres af specialuddannet personale. Disse har kendskab til såvel de anatomiske forhold samt viden om effekterne af botox.

Når du bestiller tid hos en klinik, som er godkendt til at udføre rynkebehandling, vil du først komme til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du sammen med en speciallæge på klinikken afstemme ønsker med muligheder. Herefter vil du modtage din personlige behandlingsplan.

Skånsom behandling med effektfuld virkning

Det har stor betydning for din psykiske trivsel, at du får en behandling med høj succesrate. Dermed kan du se frem til på kort tid at se resultaterne af din behandling.

Botox er et godkendt produkt og lægemiddel, som bliver nedbrudt naturligt i kroppen og udskilt via urinen.

Som følge af produktets naturlighed skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt lægemidlet ophobes i kroppen eller har fysiologiske konsekvenser.

Når du vil have den bedste behandling, skal du vælge en klinik, som anvender den fineste udgave af botox produktet. Denne hedder Azzalure og er anerkendt som følge af sin høje kvalitet. Azzalure indeholder den største forekomst af Botulinum toxin type A, som er det aktive stof i produktet, der give de udglattende effekter på din hud.

Med botox behandling på en godkendt klinik bliver der taget udgangspunkt i dig. Du får et behandlingsforløb, som er skræddersyet i henhold til dine ønsker, så du kan få dit friske udseende igen og genvinde dit selvværd.