Bliv en bedre version af dig selv med dit eget firma

Hvordan jonglerer man både en meget omtalt vækstende forretning, gymnasie, venner, svømning på eliteplan og familien på samme tid? Et nærmest umuligt scenarie at forholde sig til – både fysisk da søvnen nødvendigvis er minimal, men specielt også psykisk med så mange ting at skulle tage stilling til konstant – men ikke desto mindre er det hvad den i dag 20-årige Daniel hver dag balancerer i.

Når man har så mange bolde i luften på samme tid, som kun 19-årige, så burde det ikke være muligt at kunne leve og have det godt samtidig.

Men det er faktisk lykkedes for Daniel. Faktisk har han fået det meget bedre oppe i hovedet efter at han startet sin forretning op.

Og det kan du forhåbentligt lade dig inspirere af?

Historien om Daniel og hans forretning starter tilbage i Februar 2016. Her svømmer Daniel 7-8 gange om ugen i Horsens Svømmeklub, er midt i 1.G på handelsgymnasiet og passer ellers venner og familie ved siden af det. Allerede her var dagligdagen fyldt op.

Men så kommer Daniel og hans svømmekammertaer til at snakke om at de egentligt mangler et sted at købe alt sit svømmmeudstyr og badetøj, hvor de kan købe det hele på én gang til nogle billige penge. Den snak kommer til at hænge fast i et par måneder inden det pludselig går op for Daniel, at det er hans kald. At det da må være ham selv, der bør lave den svømmeshop de mangler så meget. For han har gennem længere tid følt at han manglede et eller andet i sin tilværele – at der manglede at ske noget nyt.

Og det bliver så starten på at få udlevet en af sine alle største drømme for Daniel.

Når man så her tre år senere ser tilbage på Daniel og Watery – så er det på en 20-årig dreng, der stadig har stor succes i både vand, i forretningen og i skolen. Og har det bedre end nogensinde før. 

Hovedet får frit løb til at skabe nye ideer og løsninger hver dag, mens Daniel stadig får rørt sig i den lokale svømmeklub.

Så står du lige nu i en vente-postion, hvor du ikke føler dig helt tilpas, så prøv at find ud af hvad der helt præcist mangler også for guds skyld gør noget ved det. Her fejler de fleste nemlig.

Men selvfølgelig ikke dig.