3 tip til at blive meget gladere

Vil du gerne blive gladere i hverdagen? Så er der mange ting du kan gøre. I denne artikel, får du tips til´, hvordan du kan få hjælp af professionelle, til at blive gladere og mere lykkelig i hverdagen. I teksten berører vi emner som et latterkursus, hvor man lærer, hvordan du virkelig får grinet af. Coaching og terapi er en af emnerne i artiklen, som giver dig succes, og får smidt dine lidelser af vejen for at bane vej til et gladere liv. 

Læs med her og find ud af hvordan du bliver en gladere person til hverdag.

Latter kursus

Hvis du tager et latterkursus, er du sikker på du får det sjovt. Dette grin kan så smitte af på resterende af din dag, din uge og måned. Et latterkursus varer alt imellem 30 min til en time. Det er en sjov aktivitet, som ryster dig og dine venner, kollegaer eller familie sammen. Da et latterkursus kan bestilles til private, virksomheder eller på konsulentbasis. Det er vigtigt at grine dagligt, da latter udgiver endorfiner fra kroppen, som kan være smertestillende som morfin, og kan give en følelse af succes og energi. En fun fact er at børn ler 400 gange om dagen, hvor voksne i gennemsnit kun ler 15 gange dagligt.

Online coaching

Hvis du gerne vil være gladere i hverdagen, så det en god ide, at komme af med de problemer som nærer dig i hverdagen. Det kan være alt fra angst og depression som du gerne vil af med. Det kan dog også være at du gerne vil opnå dine mål arbejdsmæssigt eller privat. Normalt tager man til psykologer eller til en coach, men denne del kan du også tage online hvis du har problemer, du gerne vil have løst. Det kan også  være hvis du har nogle mål eller resultater du gerne vil have opnået, så kan du kontakte mindcph.dk, og få en online terapeut eller en coach.

Hvad er en coach?

En coach, er en person som bruger teknikker og metoder med det formål, at få mennesker til at præstere yderligere og dermed opnå deres resultat eller mål. Det kan for eksempel være en fodboldtræner, som coacher fodboldspillerne til, at præstere deres ypperste, med det formål at vinde fodboldkampen. Et andet eksempel, kan være en leder eller en chef, som har et mål for afdelingen. Målet for afdelingen er, at få flere kunder. Her skal chefen coache sine medarbejdere, til at præstere deres yderste, så hele afdelingen får flere nye kunder til afdelingen.  

Gamle skader

Hvis du har gamle skader, så er det en god ide, at få gjort noget ved disse. Således at du ikke gør skaderne værre end de er, eller så du kan dyrke din yndlingssport. Der er for eksempel mange, som har en gammel sportsskade, det kan for eksempel være en tennisalbue. En tennisalbue kan man få ved sportsgrene, hvor man belaster armen og albuen. Det kan for eksempel være ved badminton, tennis eller håndbold. En tennisalbue skade opstår, når der kommer irritation af senetilhæftning omkring albueleddet. Den normale behandling er aflastning af albuen med et bind, varme eller blokader rundt om albuen samt genoptræning. Hvis dette ikke virker, eller du har smerter i området efter 3 måneder, så kan du overveje om du skal behandles for dette. Denne operation kan du få hos roskildeprivathospital.dk. Det er dog kun i 70-75% af tilfældene at det bliver bedre. I de resterende tilfælde opleves der hverken forbedring eller at albuen bliver dårligere.

Der kan være mange forskellige sportsskader, en af disse er næseskader, som man oftest ser i nærkontakts sportsgrene, såsom boksning, karate eller fodbold. En næseskade kan for eksempel være en brækket næse, denne brækkede næse, skal rettes op så hurtigt som muligt. Hvis dette ikke sker, så sidder næse så godt fast at det kræver en operation i fremtiden.

Tak fordi du læste med. Jeg håber du blev inspireret til hvordan du bliver gladere i hverdagen med disse tre tips.