3 børneudstyrs-investeringer der gør livet som mor nemmere

Små børn er en af den slags gaver, som kræver en del arbejde og passer du ikke på, kan arbejdet ende med at blive meget overvældende. Med disse tre stykker babyudstyr bliver arbejdet nemmere, og du får mere tid til at nyde den lille ny.

Sikker søvn med en babynest

En babynest er, som navnet antyder, en form for rede, hvor en baby kan ligge trygt og godt. Den er tiltænkt babyer fra 0 til ca. 5-6 måneders alderen – alt efter størrelse på både babynest og baby. Reden består af en madras i bunden og høje kanter, som kan justeres ved at trække i et bånd, så de slutter tæt om den lille ny. Der er et hav af fordele ved at anskaffe sig en af slagsen – det kan faktisk næsten ikke betale sig at lade være. Her er to gode grunde;

For det første sikrer babynesten fleksibilitet, da den er nem at transportere. Du kan eventuelt placere den på en sofa, mens du er på venindebesøg. Så skal du ikke bekymrer dig om, hvad din baby skulle finder på af eventyr, da kanterne forhindrer babyen i at falde ud. Den kan naturligvis også placeres andetsteds som på gulvet, i sengen, på spisebordet og så videre.

For det andet giver reden din baby en følelse af tryghed. Det tætte bløde stof og varmen giver associationer til at være tilbage i livmoderen. Babyerne er med andre ord vilde med babynests, og det samme er mødre, da den simple rede øger mulighederne for, at guldklumpen sover middagslur.

Du kan med fordel købe dig en babynest på nettet, hvor der kan være mange penge at spare sammenlignet med butikkerne.

Undgå lange amme-arme

En anden investering, hvor pengene helt sikker ikke er spildt, er en ammepude. For mange mødre kan amning være lig med ømme skuldre og arme der sover, hvilket gør det til en ubehagelig oplevelse. Amning bør være en handling, der bringer barn og moder tættere sammen, hvorfor en ammepude er en god løsning.

Puden er formen som en boomerang, så den kan lægges helt ind til maven. Sætter du dig i en stol, har puden støttende på dine lår, kan du lægge din lille ny på puden, og er fri for at holde den i armene, mens den stiller sulten. Betrækket er nemt at tage af, hvis det skulle blive beskidt og kan vaskes efter anvisningerne.

Puslepuder gør det trælse arbejde nemmere

Puslepuden er med god grund næsten en selvfølge, når der skal købes babyudstyr. Den lille skal jo skiftes, når bleen begynder at lugte – her er puslepuden en god hjælp. Den er en helstøbt skumform med høje kanter, så babyen ikke triller ud til siderne, hvis den skulle gøre modstand eller være lige lovlig legesyg.

Puslepuder er ofte betrukket i voksdug, hvilket gør det nemt at tørre dem af med en fugtig klud, hvis de skulle blive beskidte. Alternativt kan man finde en i tekstil voksdug, hvilket giver mulighed for maskinvask.

De tre ovenstående er gode ideer til babyudstyr, der er værd at investere i. De fås alle i forskellige designs, farver og materialer på nettet, så det er værd at give sig tid til at søge efter den helt rette.